Beste lezer,

Ik ben sinds 1992 eigenaar van een prachtig bedrijf, in 1992 heb ik dit bedrijf voort gezet van de toenmalige eigenaar Freek Wüst. In deze periode werkte ik toen nog samen met mijn vrouw die de administratie deed tot aan 2012. Wij hebben 4 dochters die allemaal vaak op de zaak te vinden waren. Zoals de zaak mijn leven is werd dat het ook voor mijn kinderen ze weten gewoonweg niet beter.

In 2012 heb ik mijn bedrijfsnaam verandert. Toen was ik Carrosserie Autoschade Roelvink. Nu ben ik Carrosserie Autoschade Rijnmond. We zijn in deze periode verhuist van Westmaas naar Mijnsheerenland want de recessie kwam bij ons ook flink ter sprake. Door de verkleining in het bedrijf zijn wij gelukkig overeind gebleven en hebben de moeilijke periode doorstaan. In deze periode kwam mijn dochter Ilonka in dienst deze nam de administratie over van haar moeder. Zonder twijfelen pakte ze het aan, ze had toen nog helemaal geen ervaring. Na 4 jaar met plezier in Mijnsheerenland gevestigd te zijn is ons bedrijf in augustus 2016 in vlammen op gegaan.  Het gevoel alsof heel de wereld onder je vandaan zakt, zo voelde het.

Brand augustus 2016 foto door 112-Puttershoek

In september 2016 heb ik een nieuw pand betrokken in Oud-Beijerland. De keus om toch door te gaan met het bedrijf is omdat mijn dochter Ilonka er nog steeds heel veel toekomst in zag en dat helemaal op een betere locatie. Ilonka zegt al van kleins af aan dat dit bedrijf het hare word. Ik ben benieuwd of de toekomst zo word zoals zij het voor zich ziet. Één ding weet ik zeker een harde werker is zij zeker en het kan geen toeval zijn dat overname van de oude c-a-r en haar geboorte jaar het zelfde zijn.

Het moet denk ik gewoon zo zijn.

Voorkant bedrijf

Het belangrijkste was de opbouw van het nieuwe pand we hebben allemaal heel hard gewerkt om de zaak zo snel mogelijk te laten draaien. Tuurlijk is het na een brand altijd even aankijken want veel klanten die er kwamen, konden er een aantal tijdelijk niet bij ons terecht. Gelukkig hebben deze ons ook weer gevonden.

Ik ben dit jaar 63 geworden. Het word tijd dat ik steeds meer het stokje over ga geven.

Sinds 1992 ben ik dus de eigenaar van C-A-R en probeer ik succesvol te blijven in het maken van glaswagens en in spuitwerk. Nieuwe manieren zoeken om duurzaam bezig te zijn, producten verbeteren.
Dit kan ik natuurlijk niet alleen, ik heb in deze 28 jaar veel personeel gehad die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan het bedrijf zoals het nu is.

Ik hoop dat u dit verhaal met plezier gelezen heb. Ik heb het in ieder geval met plezier geschreven.

Erik Roelvink

Ilonka Roelvink, Erik Roelvink, Imre Tary